Magnesiumstraat 23B11, Nederweert

Magnesiumstraat 23B11, Nederweert

Bedrijfshal

Verhuurd


€ 850,- Maand

verhuurd

parkeerplaatsen: 1

perceel: 107

bouwjaar: 2009

Foto’s


Informatie

ALGEMEEN:
Het betreft een functionele, representatieve bedrijfsruimte welke onderdeel uitmaakt van bedrijfsverzamelgebouw ’t Spectrum A, gelegen op bedrijventerrein ‘Pannenweg’ te Nederweert. Bedrijvenpark Pannenweg is gelegen aan de A2 en N275. Gelet op de strategische ligging en goede bereikbaarheid van en naar België en Duitsland, draagt Gemeente Nederweert met recht de slogan “Grenzeloos ondernemen aan de A2” voor dit hoogwaardig bedrijvenpark.

BEREIKBAARHEID:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op-en afritten van Rijksweg A2 (Amsterdam – Eindhoven – Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via rijksweg N266 – N275 goed te bereiken. Het NS-station van Weert ligt op ca. 10 minuten rij-afstand van het complex waarbij het bedrijventerrein tevens per busverbinding is te bereiken.

INDELING:
Het totaal te verhuren vloeroppervlak bedraag ca. 180 m2 BVO onder te verdelen in ca. 90 m2 begane grond en ca. 90 m2 verdieping. De verdieping is te bereiken middels een vaste houten trap en onderverdeeld in twee separate kantoorgedeeltes waarvan één voorzien is van pantrygedeelte en sanitaire ruimte (toilet en douche).

PARKEREN:
Parkeren is mogelijk voor het gehuurde object. Bij het gehuurde behoort 1 exclusieve parkeerplaats.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
Het onderhavige bedrijventerrein wordt opgesplitst in 3 zones A – B – en C. Deze bedrijfsunit is gelegen in de C-zone met de bestemming bedrijfsdoeleinden, wat ruimte biedt voor het vestigen van bedrijven in categorie 2 – 3.1 en 3.2.

HUURCONDITIES:
– waarborgsom: 3 maanden
– minimale huurtermijn: 12 maanden
– opzegtermijn: 3 maanden
– huuraanpassing: Jaarlijks volgens CPI
– servicekosten: inbegrepen in huurprijs o.a. periodiek ramen wassen, onderhoud cv-installatie, onderhoud overhemddeur, periodiek borstelen en vegen bestrating, reinigen damwanden
– exclusief gas, water, elektra en andere gebruikerslasten

Het object wordt via ons kantoor slechts te huur aangeboden. De bezichtigingen, de onderhandelingen en het opstellen van de overeenkomsten worden door de opdrachtgever zelf uitgevoerd


Plattegrond

Ligging

Ga naar de bovenkant