Magnesiumstraat 23B19, Nederweert

Magnesiumstraat 23B19, Nederweert

Bedrijfshal


€ 0,- Maand

VERHUURD

parkeerplaatsen: 2

perceel: 172

bouwjaar: 2009

Foto’s


Informatie

ALGEMEEN:
Het betreft een functionele, representatieve bedrijfsruimte welke onderdeel uitmaakt van bedrijfsverzamelgebouw ’t Spectrum A, gelegen op bedrijventerrein ‘Pannenweg’ te Nederweert. Bedrijvenpark Pannenweg is gelegen aan de A2 en N275. Gelet op de strategische ligging en goede bereikbaarheid van en naar België en Duitsland, draagt Gemeente Nederweert met recht de slogan “Grenzeloos ondernemen aan de A2” voor dit hoogwaardig bedrijvenpark.

Deze mooie bedrijfsunit is een ideale basis voor de startende ondernemer!!

BEREIKBAARHEID:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op-en afritten van Rijksweg A2 (Amsterdam – Eindhoven – Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via rijksweg N266 – N275 goed te bereiken. Het NS-station van Weert ligt op ca. 10 minuten rij-afstand van het complex waarbij het bedrijventerrein tevens per busverbinding is te bereiken.

INDELING:
Het pand heeft een royale entree met meterkast, welke toegang geeft tot een ruime casco bedrijfshal (140m2) voorzien van een net betegelde toiletruimte met fontein en een overheaddeur met daarboven ruimte voor gevelreclame.
Vanuit de entree is de 1e verdieping (met betonnen verdiepingsvloer) bereikbaar door middel van een vaste trap. Deze verdieping is ingedeeld met 3 ruime kantoren en een ruim opgezette vergader-/presentatieruimte. Op de 1e verdieping bevindt zich eveneens een net betegelde toiletruimte met fontein en is er een ruime kantine met nette keukenopstand gerealiseerd.

Het totaal te verhuren vloeroppervlak bedraag ca. 280 m2 BVO onder te verdelen in ca. 140 m2 begane grond en ca. 140 m2 verdieping. De verdieping is te bereiken middels een vaste houten trap.

PARKEREN:
Parkeren is mogelijk voor het gehuurde object. Bij het gehuurde behoren 2 exclusieve parkeerplaatsen.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
Het onderhavige bedrijventerrein wordt opgesplitst in 3 zones A – B – en C. Deze bedrijfsunit is gelegen in de C-zone met de bestemming bedrijfsdoeleinden, wat ruimte biedt voor het vestigen van bedrijven in categorie 2 – 3.1 en 3.2.

HUURCONDITIES:
– waarborgsom: 3 maanden
– minimale huurtermijn: 12 maanden
– opzegtermijn: 3 maanden
– huuraanpassing: Jaarlijks volgens CPI
– servicekosten: inbegrepen in huurprijs o.a. periodiek ramen wassen, onderhoud cv-installatie, onderhoud overhemddeur, periodiek borstelen en vegen bestrating, reinigen damwanden
– exclusief gas, water, elektra en andere gebruikerslasten

Het object wordt via ons kantoor slechts te huur aangeboden. De bezichtigingen, de onderhandelingen en het opstellen van de overeenkomsten worden door de opdrachtgever zelf uitgevoerd


Plattegrond

Ligging

Ga naar de bovenkant