Schepengraaf 31, Ospel

Schepengraaf 31, Ospel

Woonhuis - eengezinswoning - vrijstaande woning

VERKOCHT


€ 0,- K.K.

VERKOCHT

kamers: 5

slaapkamers: 4

verdiepingen: 4

woonoppervlakte: 120

inhoud: 451

perceel: 6110

bouwjaar: 1963

Foto’s


Informatie

DOOR DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM AFSPRAKEN TE MAKEN VOOR BEZICHTIGINGEN

Te koop karakteristieke, vrijstaande woning met diverse bijgebouwen, tuin en bosperceel, geheel vrij gelegen in een rustige en landelijke omgeving

ALGEMEEN:

Deze vrijstaande woning is gelegen in het buitengebied van Ospel.

Ospel is in het midden van de provincie Limburg gelegen en behoort tot de gemeente Nederweert. Ospel ligt tussen de dorpen Nederweert en Meijel, nabij het mooie Nationaal Park “de Groote Peel”. Zowel Nederweert als Meijel, die binnen 10 autominuten bereikbaar zijn, hebben een uitstekend voorzieningenniveau. De dorpskern van Ospel, die zich bevindt op slechts enkele autominuten van de woning, heeft ook nog diverse primaire voorzieningen (bakker/ slager/ supermarkt/ basisschool) en wordt gekenmerkt door een actief verenigingsleven.

Vanwege de centrale ligging van de woning t.o.v. de snelweg A2 (Maastricht-Eindhoven) zijn steden als Weert, Roermond en Eindhoven, allen binnen circa 30 autominuten bereikbaar.

Het betreft een degelijk gebouwde woning uit 1963 met diverse, vrijstaande bijgebouwen (voormalige kippenstal/ schuur/ berging). Deze bijgebouwen zijn uitermate geschikt om te worden gebruikt als opslagruimte/ werkplaats voor een hobbyist of ZZP-er. De woning zelf biedt een prima basis zowel binnen als buiten, om er jouw eigen (t-)huis van te maken. Een potentiele kandidaat dient wel rekening te houden met eventuele moderniseringskosten.

Het bosperceel van circa 4000 m2 ligt op een steenworp afstand van de woning. Dit is een ideale plek om te verblijven tijdens de warme zomerdagen.

Kandidaten die op zoek zijn naar RUIMTE en RUST, nodig ik van harte uit voor een bezichtiging!

Indeling:

SOUTERRAIN:
Handige bergkelder (8 m2)

BEGANE GROND:
Entree/ hal met trap naar 1e verdieping en meterkast (circa 5 groepen/ aardlekschakelaar) – woonkeuken (15 m2) met tegelvloer, muurkast en standaard keukeninrichting voorzien van afzuigkap, koelkast, elektrische oven en gaskookplaat– vanuit de keuken is er toegang tot de doucheruimte, het portaal en de woonkamer – eenvoudige doucheruimte met wastafel (2 m2) – portaal met gedateerde toiletruimte – vanuit het portaal is de berging (11 m2) bereikbaar, die voorzien is van een tegelvloer, witgoedaansluitingen en opstelplaats voor de cv-ketel – vanuit de berging is de achtertuin bereikbaar – knusse (voormalige) woonkamer en suite (29 m2) met eiken parketvloer en houtkachel

1E VERDIEPING:
Overloop met wastafel, mangat naar vliering en muurkast – slaapkamer I met muurkast (13 m2) – slaapkamer II (12 m2) – slaapkamer III met muurkast (11 m2) – slaapkamer IV met muurkast (8 m2), dit betreft een ideale ruimte voor het realiseren van een badkamer

2e VERDIEPING:
Mangat naar vliering (10 m2)

BIJGEBOUWEN:
Vrijstaande berging (28 m2) – vrijstaande schuur/ garage (98 m2) – vrijstaande schuur 600 m2/ voormalige kippenstal)

BUITEN:
De woning wordt omgeven door een royale voortuin, zijtuin en een beschutte achtertuin – in de achtertuin kunt u van alle rust genieten en heeft u optimale privacy – op eigen terrein is er ruim voldoende parkeergelegenheid – door de grootte van het perceel van maar liefst 2240 m2, bestaat er tevens de mogelijkheid voor het houden van kleinvee (hiervoor zullen de bestaande bijgebouwen echter wel voor gesloopt moeten worden)

Het bosperceel van 3870 m2 met kikkerpoel en bijenhal, is iets verderop in de straat gelegen. Het betreft een ideale plek om te verblijven tijdens warme zomerdagen en is een waar speelparadijs voor kinderen.

TECHNISCHE ASPECTEN (Hoofdbouw):
– Bouwaard: traditioneel (spouw)
– Vloeren: beton/ holle bouwsteen/ hout
– Type dak: zadeldak
– Dakbedekking: beton dakpan
– Isolatie: dubbele beglazing (HR++-beglazing)
– Kozijnen: kunststof
– Centrale verwarming: ja (m.b.v. cv-ketel/ merk Radson/ jaartal circa 1983)
– Warmwatervoorziening: geiser


Plattegrond

Ligging

Ga naar de bovenkant