Princenweg 37, Weert

Woonhuis

villa

vrijstaande woning

€ 0,- K.K.

VERKOCHT

kamers: 5

slaapkamers: 4

badkamers: 2

garages: 1

verdiepingen: 3

balkon: niet aanwezig

parkeerplaatsen: 5

woonoppervlakte: 217 m2

inhoud: 915 m3

perceel: 1810 m2

energieklasse:

bouwjaar: 1990

Foto’s

Informatie

Te koop, onder moderne architectuur gebouwde, levensloopbestendige villa, geheel vrij gelegen, op een royaal perceel van 1810 m2, aan de rand van de woonwijk Boshoven

ALGEMEEN: De woning is op een goede locatie aan de rand van de woonwijk Boshoven-Vrakker, in het buurtschap “Oud-Boshoven” gelegen. Aan de achterzijde grenst het perceel aan akkerland, waardoor de woning geheel vrij is gelegen en men in de achtertuin kan genieten van optimale privacy. De woonstraat wordt gekenmerkt door voornamelijk vrijstaande woningen uit diverse bouwperioden en geeft gevarieerd beeld.

De locatie is uitstekend bereikbaar via de Ringbaan-West. De A2 (Eindhoven - Maastricht) is hierdoor binnen circa 10 autominuten bereikbaar. Steden als Roermond en Eindhoven zijn binnen een straal van 30 autominuten gelegen. Het Weerter stadscentrum met al haar voorzieningen en het centraal station, zijn eveneens op slechts 10 minuten van de locatie gelegen.

De woning is in 1990 door de huidige eigenaren gebouwd. In 2001 is de vrijstaande garage gerealiseerd. In 2014 is de woning op tal van punten gemoderniseerd. Zo hebben er o.a. de volgende werkzaamheden plaatsgevonden: - het plaatsen van een luxe keukeninrichting, badkamer en toiletruimte, het plaatsen van 26 zonnepanelen en het dak is voorzien van nieuwe, keramische dakpannen.

We nodigen u van harte uit voor een bezichtiging om zelf de rust, de ruimte, de lichtinval en de mogelijkheden van deze villa te ervaren!

INDELING:

SOUTERRAIN (totaal 28 m2): - droge berg-/wijnkelder - technische ruimte met opstelplaats voor combi-ketel, cv-ketel (t.b.v. luchtverwarming) en unit voor centraal stofzuigsysteem

BEGANE GROND (totaal 154 m2): - entree/hal met fraaie lichtinval door royale lichtstraat, meterkast en trap naar 1e verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de 2 slaapkamers, de toiletruimte, de badkamer en middels dubbele deuren tevens toegang tot de woonkamer - slaapkamer 1 - luxe toiletruimte voorzien van vloerverwarming, hangend toilet en wastafelmeubel - Slaapkamer 2 voorzien van walk-in closet en toegang tot tuin. Vanuit deze slaapkamer is tevens toegang tot de badkamer - luxe badkamer (1) voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, ligbad, hangend toilet, dubbel wastafelmeubel en designradiator - Royale living met een hoog plafond, grote raampartijen en openslaande deuren naar de achtertuin. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk, ruimtelijk gevoel en een optimaal contact met de tuin. De living is voorzien van een siergrindvloer met vloerverwarming - Woonkeuken met luxe keukeninrichting in hoekopstelling en kastenwand voorzien van diverse inbouwapparatuur, met o.a. inductiekookplaat, hetelucht-/stoomoven, koelkast, quooker en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de bijkeuken en het portaal. - Bijkeuken (1) met vaste kastenwand en toegang tot tuin. - Portaal (achterom). Vanuit het portaal is er toegang tot het souterrain en de carport. Deze carport is tevens voorzien van een bergzolder.

1e VERDIEPING (totaal 63 m2): - Slaapkamer 3 met bergruimte in dakschuinte. - Standaard Badkamer (2) voorzien van douche, hangend toilet en wastafel - Royale overloop voorzien van vide en studiehoekje. - Handige bijkeuken (2) voorzien van keukenblok, wasmachine- en drogeraansluiting en bergruimte achter knieschotten. - Slaapkamer 2, voorzien van bergruimte achter knieschotten.

EXTERN: - Aangelegde tuin (voortuin/achtertuin/zijtuin) met diverse terrassen. De achtertuin is geheel vrij gelegen en biedt u optimale privacy. De zijtuin is ook royaal van opzet en biedt voldoende ruimte voor het aanleggen van bijvoorbeeld een zwembad. - Vrijstaande houten/stenen (deels geïsoleerde) garage (21 m2) met vaste trap naar bergzolder (9 m2). De garage is o.a. voorzien van een sectionaal poort, water- en elektra-aansluitingen. Achter de garage bevindt zich nog een handige tuin-/ fietsenberging (8 m2) - Op eigen terrein is er ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Er kunnen 2 auto’s droog geparkeerd worden onder de royale carport (24 m2).

TECHNISCHE ASPECTEN: -Bouwaard: traditioneel (spouw) -Vloeren: beton -Type dak: zadeldak -Dakbedekking: keramische dakpan -Isolatie: dak/ beglazing/ spouwmuur/ vloer -Kozijnen: hardhout -Centrale verwarming: ja (m.b.v. combi cv-ketel/ merk Nefit-HR/ jaartal 2009/ in 2020 in opdracht van Bosch/ Nefit gereviseerd) – heteluchtverwarming m.b.v. cv-ketel/ merk Brink/ jaartal 1990) -Warmwatervoorziening: combi cv-ketel -Extra voorzieningen: grondwaterput aanwezig t.b.v. beregening tuin (beregeningspunten aanwezig)/ centraal stofzuig systeem -Energielabel: B (woning beschikt over 26 zonnepanelen/ jaartal 2014/ gemiddelde opbrengst 6400 kWh per jaar)

AANVULLENDE INFORMATIE:

De afspraken voor bezichtigingen kunnen met ons kantoor worden ingepland. De bezichtigingen worden door de eigenaar zelf verzorgd. De eigenaar (pensionado/ voormalig Rentmeester NVR) begeleidt u graag persoonlijk door de woning en de tuin om u te voorzien van alle relevante informatie.

Plattegrond

Youtube

Ligging