Taxaties

Voor uiteenlopende doelen kunt u een onafhankelijk (gevalideerd) taxatierapport nodig hebben. U wilt inzicht hebben in de waarde van uw woning alvorens u overgaat tot een aan- of verkoopbesluit. Of u heeft een rapport nodig in verband met een hypotheekaanvraag voor de aankoop van een nieuwe woning (al dan niet met NHG), het financieren van een verbouwing of het oversluiten van uw huidige hypotheek. Maar ook voor een echt- of boedelscheiding of een bezwaar tegen de vastgestelde WOZ-waarde kunt u een taxatierapport nodig hebben. Als gecertificeerd taxateur bij het NRVT kan ik u daarbij helpen.

Persoonlijke opname

Om de marktwaarde van uw woning goed te kunnen vaststellen, kom ik persoonlijk bij u langs. Samen met u bekijk ik uw woning. Ik neem foto’s van uw woning en, ingeval er geen bouwtekening aanwezig is, meet ik de ruimten op.

Taxatierapport

Alle verzamelde informatie verwerk ik vervolgens in het taxatierapport. Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Dan wordt het rapport nog ter goedkeuring aangeboden bij een validatie-instituut zoals het NWWI of de Taxateurs Unie.

Marco Frissen staat als register taxateur ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Daarmee verzekert u zich van een taxateur die kennis heeft van onder andere de (lokale) woningmarkt en de actuele wet- en regelgeving op dit gebied. Hij levert goede en zorgvuldige taxatierapporten die voldoen aan de laatst vastgestelde normen en eisen en die door alle financiële partijen worden geaccepteerd.

Wilt u een hypotheekofferte aanvragen of staat u voor het besluit om uw woning eventueel te verkopen? Dan heeft u een taxatierapport nodig. Frissen Makelaardij & Taxaties voert taxaties uit in Nederweert en binnen een straal van 20 kilometer daarbuiten. Ik maak graag met u een afspraak.