Gratis waardebepaling

U overweegt uw woning te verkopen. Een groot besluit, vaak met een emotioneel randje. Een eventueel verkoopproces begint dan met de vraag:“Hoeveel is mijn woning waard?” of “Is het nu een goed moment om mijn woning te verkopen?”

Frissen Makelaardij & Taxaties kan voor u de mogelijke verkoopopbrengst van uw woning vaststellen. Ook kan ik u een indicatie geven van de te verwachten verkoopsnelheid en de mogelijkheden van uw woning met u bespreken. Besluit u daarna uw woning daadwerkelijk te verkopen, kan ik u van A tot Z daarin begeleiden. Of wenst u in een specifiek stadium van het verkoopproces ondersteuning, ook dat is bespreekbaar.

We bekijken samen de woning die u wilt verkopen. Voor de bepaling van de marktwaarde van uw woning spelen immers criteria zoals bouwjaar, bouwkundige aspecten, technische installaties, perceeloppervlakte, inhoud, indeling, afwerking, onderhoud en ligging/regio mee. We staan uitgebreid stil bij uw vragen en krijgen meteen een indruk of het klikt! Kort na onze afspraak ontvangt u van mij bericht over de geschatte marktwaarde met een toelichting daarop.

Een waardebepaling bij Frissen Makelaardij & Taxaties is geheel gratis en vrijblijvend mits deze bedoeld is om tot een keuze te komen voor een verkoopmakelaar.

Bepaal gratis je waarde

    Stel je vraag via

    0495 460 736
    info@frissenmakelaardij.nl

    Gratis waardebepaling,
    neem dan contact met ons op