Gratis waardebepaling

U overweegt uw woning te verkopen. Een groot besluit, vaak met een emotioneel randje. Een eventueel verkoopproces begint dan met de vraag:“Hoeveel is mijn woning waard?” of “Is het nu een goed moment om mijn woning te verkopen?”

Frissen Makelaardij & Taxaties kan voor u de mogelijke verkoopopbrengst van uw woning vaststellen. Ook kan ik u een indicatie geven van de te verwachten verkoopsnelheid en de mogelijkheden van uw woning met u bespreken. Besluit u daarna uw woning daadwerkelijk te verkopen, kan ik u van A tot Z daarin begeleiden. Of wenst u in een specifiek stadium van het verkoopproces ondersteuning, ook dat is bespreekbaar.

We bekijken samen de woning die u wilt verkopen. Voor de bepaling van de marktwaarde van uw woning spelen immers criteria zoals bouwjaar, bouwkundige aspecten, technische installaties, perceeloppervlakte, inhoud, indeling, afwerking, onderhoud en ligging/regio mee. We staan uitgebreid stil bij uw vragen en krijgen meteen een indruk of het klikt! Kort na onze afspraak ontvangt u van mij bericht over de geschatte marktwaarde met een toelichting daarop.

Een waardebepaling bij Frissen Makelaardij & Taxaties is geheel gratis en vrijblijvend mits deze bedoeld is om tot een keuze te komen voor een verkoopmakelaar.

Gratis waardebepaling,
neem dan contact met ons op

Naar contactpagina