Diensten

Er breekt een nieuwe fase aan in uw leven; uw gezinssamenstelling of uw financiële situatie verandert. U wisselt van baan. Uw fysieke mogelijkheden veranderen. Met dergelijke ontwikkelingen veranderen woonwensen mee. U wilt wat groter wonen of juist wat kleiner. U kijkt uit naar een appartement in het centrum of u zoekt misschien de rust en ruimte in het buitengebied op. U investeert in een woning om deze te verhuren. Kortom, tijd om woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Frissen Makelaardij & Taxaties helpt u graag bij het aankopen van een nieuwe woning, de verkoop van uw woning, het taxeren of verhuren ervan. Als VastgoedPro makelaar kan ik u begeleiden in het gehele traject. Of, indien u zelf wat zaken wilt oppakken, kan ik u ondersteunen in bepaalde fasen. Het is meestal niet zomaar een besluit. Dat maakt de aan- of verkoop van een woning vaak emotioneel. Dan is het fijn dat er een professioneel makelaar is die alles voor u regelt. Die objectief naar de woning kijkt, een gratis waardebepaling voor u kan doen en de aandachtspunten, karakteristieke kenmerken en mogelijkheden feilloos weet te benoemen. En een die de onderhandelingen voor zijn rekening kan nemen. Ik doe dat graag voor u met zorg en respect.

U krijgt onder andere antwoord op:

  • Wat is een reële marktwaarde voor mijn woning in de huidige woningmarkt?

  • Is de woning goed onderhouden en zijn er geen bouwkundige gebreken?

  • Zijn er factoren die de (toekomstige) marktwaarde van de woning negatief (kunnen) beïnvloeden?

  • Zijn er beperkingen volgens het bestemmingsplan om de woning te verbouwen en aan te passen aan mijn woonwensen of die van een eventuele koper?

  • Wat moet ik allemaal regelen voordat de koopovereenkomst getekend kan worden?

Meer info over een van onze diensten,
neem dan contact met ons op