Diensten2018-12-03T11:00:13+00:00

Diensten

Er breekt een nieuwe fase aan in uw leven; uw gezinssamenstelling of uw financiële situatie verandert. U wisselt van baan. Uw fysieke mogelijkheden veranderen. Met dergelijke ontwikkelingen veranderen woonwensen mee. U wilt wat groter wonen of juist wat kleiner. U kijkt uit naar een appartement in het centrum of u zoekt misschien de rust en ruimte in het buitengebied op. U investeert in een woning om deze te verhuren. Kortom, tijd om woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Frissen Makelaardij & Taxaties helpt u graag bij het aankopen van een nieuwe woning, de verkoop van uw woning, het taxeren of verhuren ervan. Als VastgoedPro makelaar kan ik u begeleiden in het gehele traject. Of, indien u zelf wat zaken wilt oppakken, kan ik u ondersteunen in bepaalde fasen. Het is meestal niet zomaar een besluit. Dat maakt de aan- of verkoop van een woning vaak emotioneel. Dan is het fijn dat er een professioneel makelaar is die alles voor u regelt. Die objectief naar de woning kijkt, een gratis waardebepaling voor u kan doen en de aandachtspunten, karakteristieke kenmerken en mogelijkheden feilloos weet te benoemen. En een die de onderhandelingen voor zijn rekening kan nemen. Ik doe dat graag voor u met zorg en respect.

U krijgt onder andere antwoord op:

  • Wat is een reële marktwaarde voor mijn woning in de huidige woningmarkt?

  • Is de woning goed onderhouden en zijn er geen bouwkundige gebreken?

  • Zijn er factoren die de (toekomstige) marktwaarde van de woning negatief (kunnen) beïnvloeden?

  • Zijn er beperkingen volgens het bestemmingsplan om de woning te verbouwen en aan te passen aan mijn woonwensen of die van een eventuele koper?

  • Wat moet ik allemaal regelen voordat de koopovereenkomst getekend kan worden?

Meer info over een van onze diensten,
neem dan contact met ons op

Naar contactpagina
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Lees meer over onze Privacyverklaring Oké, ik begrijp het