Frissen Makelaardij & Taxaties

Hoek 6, Nederweert

Hoek 6, Nederweert

Woonhuis - woonboerderij - vrijstaande woning


€ 0,- K.K.

VERKOCHT

kamers: 6

slaapkamers: 5

badkamers: 1

verdiepingen: 2

woonoppervlakte: 193

inhoud: 983

perceel: 6743

bouwjaar: 1940

Foto’s


Informatie

Te koop royale, vrijstaande woonboerderij met diverse schuren, op een perceel van circa 6500 m2, nabij de dorpskern van Nederweert gelegen

ALGEMEEN:
Dit object is geheel vrij gelegen, aan rustig doodlopend straatje, in het buitengebied van Nederweert.

Ondanks het feit dat de woning in het buitengebied is gelegen, is de locatie uitstekend bereikbaar. Het dorpscentrum van Nederweert met al haar voorzieningen, is binnen enkele autominuten bereikbaar.

Tevens zijn door de gunstige ligging van het object t.o.v. de snelweg A2 en de provinciale wegen N266/ N275, steden als Weert, Roermond (‘Maasplassen’), Eindhoven, Venlo en de achtergelegen gebieden Zuid- Limburg, België en Duitsland (allen gelegen op een afstand van max. ca. 60 km) goed bereikbaar.

Het originele bouwjaar van deze woonboerderij is circa 1940. In de jaren ’70 is de voormalige stal eveneens verbouwd tot woonruimte.

Door de ruimte binnen en de huidige indeling van de woning, is de woning geschikt voor dubbele bewoning. Hiervoor zal echter formeel toestemming gevraagd moeten worden aan de gemeente Nederweert. Tevens bevinden zich alle voorzieningen op de begane grond waardoor “levensloopbestendig wonen” ook tot de mogelijkheden hoort.

De multifunctionele garage/ berging van maar liefst circa 60 m2 is een ideale opslagruimte/ werkplaats voor de ZZP-er of hobbyist. Voor dierenliefhebbers biedt de buitenruimte in combinatie met de schuur en aanpandige paardenstallen, van circa 90 m2, ook vele mogelijkheden.

Kandidaten die op zoek zijn naar RUIMTE (zowel binnen als buiten) en RUST, nodig ik van harte uit voor een bezichtiging!

INDELING:

WONING:
BEGANE GROND:
Hal met meterkast (5 groepen/ aardlekschakelaar) – speels ingedeelde, royale woon-/eetkamer (50 m2) met parketvloer, open haard en houtkachel – vanuit de woonkamer heeft men vrij uitzicht over de tuin en de dierenweide, die tegenover de woning is gelegen – portaal met trap naar 1e verdieping – portaal met toegang tot achtertuin en toiletruimte – berging met (houtgestookte) cv-ketel – wasruimte met wastafel en opstelplaats voor geiser – portaal met toegang tot badkamer – badkamer (6 m2) met ligbad, douche en wastafel – woonkeuken (18) met gedateerde keukeninrichting – zitkamer (15 m2, ook te gebruiken als slaapkamer) – berging (5 m2) – bijkeuken (6 m2) met toegang tot oprit en steektrap royale bergzolder

1E VERDIEPING:
Overloop met muurkast – slaapkamer I (6 m2) – slaapkamer II (12 m2) met muurkast en kastenwand – slaapkamer III (9 m2) met muurkast en dakkapel – slaapkamer IV (10 m2) met muurkast en dakkapel – zeer royale bergzolder (63 m2) met cv-ruimte

BIJGEBOUWEN:
Vrijstaande garage/ berging (circa 60 m2) met aangebouwde carport – vrijstaande schuur met 2 aangebouwde paardenstallen – hobbykastje

BUITEN:
Royale, voor-, zij- en achtertuin – oprijlaan, die o.a. leidt naar achtergelegen dierenweide – oprit met toegang tot binnenplaats met terrasoverkapping – vanuit de binnenplaats heeft men zowel toegang tot de woning als de vrijstaande garage/ berging – het gehele perceel is voorzien van hekwerk – op het gehele perceel kan men genieten van optimale privacy en een heerlijk vrij uitzicht over de landerijen

BESTEMMING:
Het object bestaat uit diverse, kadastrale percelen. Deze percelen hebben de enkelbestemming “agrarisch”. Het grootste gedeelte van het object heeft de functieaanduiding “wonen” d.w.z. dat het object bestemd is tot het gebruik als “burgerwoning”. De bestemmingsplankaart en de bestemmingsplanvoorschriften zijn bij ons kantoor op aanvraag beschikbaar.

TECHNISCHE ASPECTEN:
– Bouwaard: traditioneel
– Type dak: zadeldak
– Dakbedekking: keramische dakpan
– Isolatie: dak (gedeeltelijk)
– Kozijnen: hout (gedeeltelijk hardhout)
– Centrale verwarming: ja (m.b.v. gasgestookte cv-ketel/ merk Nefit-HR/ jaartal circa 2003)/ verwarmen met houtgestookte cv-ketel is eveneens mogelijk)
– Warm watervoorziening: geiser


Plattegrond

Ligging

Ga naar de bovenkant