Roorveld 28, Heythuysen

Bedrijfshal

€ 0,- K.K.

VERKOCHT

kamers:

slaapkamers:

badkamers:

garages:

verdiepingen: geen

balkon: n.v.t.

parkeerplaatsen:

woonoppervlakte: m2

inhoud: m3

perceel: 406 m2

energieklasse:

bouwjaar: 2000

Foto’s

Informatie

Te koop courante bedrijfsruimte, gelegen op een hoeklocatie, op een perceel van 406 m2

ALGEMEEN: Het betreft een bedrijfsruimte die gelegen is op het bedrijventerrein “Arenbos” te Heythuysen. Heythuysen is gelegen in de gemeente Leudal en heeft binnen deze gemeente een centrumfunctie. Het kleinschalige bedrijventerrein “Arenbos” wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid van lokale en bovenregionale bedrijven.

BEREIKBAARHEID: Het object is redelijk bereikbaar met eigen vervoer. Via de provinciale weg de N279 is de snelweg A2 (Maastricht-Eindhoven) binnen circa 10 autominuten bereikbaar. De snelweg A67 (Venlo-Eindhoven) is op circa 25 autominuten gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 1 kilometer van het object gelegen.

INDELING: Het totaal te verhuren vloeroppervlak bedraagt ca. 258 m2 onder te verdelen in ca. 208 m2 op begane grond en ca. 50 m2 op de 1e verdieping. De begane grond is voorzien van een met meterkast, een eenvoudige toiletruimte, een eenvoudig keukenblok en een elektrisch bedienbare overheaddeur (breed 4,5 m/ hoogte 4,5 m). De verdieping is te bereiken middels een vaste houten trap. De verdieping is door de huidige eigenaren gebruikt als oefen/-studioruimte doch is uiteraard uitstekend te gebruiken als kantoorruimte.

PARKEREN: Er is voldoende mogelijkheid tot parkeren op het eigen, beklinkerde buitenterrein.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN: De enkelbestemming van het object betreft “Bedrijventerrein”. Voor dit object betekent dit o.a. dat er bedrijven gevestigd mogen worden tot en met categorie 3.2. De bestemmingsplanvoorschriften zijn op aanvraag beschikbaar.

TECHNISCHE ASPECTEN: - Bouwaard: systeembouw (stalen spant/ prefab betonnen borstwering/ sandwichpaneel) - Vloeren: beton (begane grond)/ hout (1e verdieping) - Type dak: plat dak (sandwichpaneel) - Isolatie: wand- en dakisolatie - Verwarming: middels airconditioning (1e verdieping) - Aansluitingen: elektra/ water - Extra voorzieningen: alarminstallatie is aanwezig (doch niet operationeel)

Plattegrond

Youtube

Ligging